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Saltless weekend 塩抜きの週末

無塩断食なるものをEの持てる知識のもとにやってみた。

金曜の朝から日曜の昼まで塩を口にしないで、白い野菜(白菜、大根、キャベツ、等)を主に使った食事に、椎茸の煮汁やりんごジュース、オレンジジュースなどを飲む。

金曜と土曜はなんだかカラダが重かったり、頭が少しぎゅ〜となる感じだったりと異変?を感じる。
日曜の夕飯から微塩食を始めて、普段の(と言ってもうちではかなり減塩)食事に戻って行く。

月曜の朝、普段どおりの朝食後、確かにカラダが軽くなったと感じる。

なかなかおもしろい、無塩食。

 

いろいろ基礎知識が要るようですが、忙しくない週末なんかがあったら、いつもと違うカラダを感じるススメ。

です。

i have tried no solt diet under E's guidance.

Having no solt from Firday breakfast until Sunday lunch, cooking mainly white vegetables (chinese cabbage, chinese white radish, cabbage, etc) and dirking shitake soup, apple or orange juice (depending on your condition).
During Friday and Saturady, i felf strangeness(?) like my body a bit heavy, and time to time had a slight squeezing feeling in my head.   
Start taking very little solt from the Sunday dinner and returning to our normal (though i consider our diet is already very low solt one) diet.

Monday morning, after the usual breakfast i certainly feel my body light.

Very interesting experience is this no solt diet.

 

Though it requires some basic knowledge, it's my recommendation to feel a different body from your usual days, for your free weekend.

it indeed is so.